חדשות מהחוג

huji

פאנל יום השואה

אפריל 19, 2017

לכבוד ציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה שיחול בשבוע הבא, קיימנו הערב פאנל מרתק בנושא מסגור שיח השואה כיום באקדמיה ומחוצה לה. הפאנל הוא פרי של שיתוף פעולה בין החוג להיסטוריה כללית לחוג להיסטוריה של עם ישראל באוניברסיטה העברית, ולקחו בו חלק מרצים מובילים בתחום.

עוד חדשות...

קול קורא למלגות מוסה לפוסט דוקטורנטים ולתלמידי מוסמך

דצמבר 19, 2016
huji

תכנית מוסה באוניברסיטה העברית שמחה להכריז על מלגות מוסה חדשות לבתר דוקטורט ולתואר שני לשנת הלימודים תשע"ז, זאת בעקבות הגדלת היקף התמיכה על ידי תכנית מוסה באוניברסיטת מדיסון, ויסקונסין. המלגות פתוחות בפני תלמידי ותלמידות החוגים ההיסטוריים באוניברסיטה העברית בלבד. מצ"ב קולות קוראים עם כל הפרטים.

מועמדים ומועמדות פוטנציאליים שרוצים לשמוע עוד על חווית הלימודים במדיסון, מוזמנים לפנות אל הגב' עידית בן-אור בכתובת המייל: idit.benor@mail.huji.ac.il.

מועד אחרון להגשת מועמדות למלגות פוסט דוקטורט: ה-18 בינואר 2017.

מועד אחרון להגשת מועמדות למלגות מוסמך: ה-31 בינואר 2017.