חדשות מהחוג

סיום הקורס "נשים בימי הביניים: תרבות ודת" - פרופ' אלישבע באומגרטן

פברואר 20, 2020
במסגרת הקורס, פרופ' באומגרטן והסטודנטיות.ים הכינו תערוכה וירטואלית. תערוכה שהייתה לתוצר הסיום של תהליך למידה שהחל בקריאת ספרה של Eileen Power המבוסס על הרצאותיה בקיימברידג' בשנות השלושים של המאה הקודמת.

לצפייה בתערוכה ניתן ללחוץ כאן

עוד חדשות...

סיום הקורס "נשים בימי הביניים: תרבות ודת" - פרופ' אלישבע באומגרטן

פברואר 20, 2020

לצפייה בתערוכה ניתן ללחוץ כאן

huji

אירוע פקולטת רוח

ינואר 30, 2018

היו פעם שמועות על זה שאין תרבות ברוח ...

בתחילת החודש קיימנו בבית אליאנס אירוע חברתי לכלל מרצי ותלמידי הפקולטה בשיתוף עם נציגי החוגים באגודת הסטודנטים, והוכחנו שגם בפקולטה למדעי הרוח יודעים לחגוג כמו שצריך! אז מה היה לנו?

huji

פאנל יום השואה

אפריל 19, 2017

לכבוד ציון יום הזיכרון לשואה ולגבורה שיחול בשבוע הבא, קיימנו הערב פאנל מרתק בנושא מסגור שיח השואה כיום באקדמיה ומחוצה לה. הפאנל הוא פרי של שיתוף פעולה בין החוג להיסטוריה כללית לחוג להיסטוריה של עם ישראל באוניברסיטה העברית, ולקחו בו חלק מרצים מובילים בתחום.